Truxta

De toekomst van gemotoriseerde kruiwagens en minidumpers

Tufftruk Limited heeft een reeks uiterst wendbare en soepel te bedienen gemotoriseerde TRUXTA minidumpers ontwikkeld met een elektrische, benzine- of dieselmotor. De nieuwe BENDie 4×4 minidumper bereikt zelfs de kleinste hoeken. Met zijn breedte van amper 73 cm B300 of 85 cm B450 is de TRUXTA 4×4 echt compact en bereikt hij plaatsen waar andere machines niet bij kunnen.

Truxta minidumper Bendie LeCoBa Wintelre

Dankzij het knikframe van de BENDie minidumper heeft de TRUXTA geen enkele moeite met hoeken en bochten. U stuurt hem gewoon rond zonder dat u de machine moet heffen of manoeuvreren. Met een enorme bakinhoud van 300 kg of 450 kg kunt u met de TRUXTA BENDie minidumper een heel eind op weg in en om tuinen, groenvoorzieningen, bouwwerven…e.d.

Truxta minidumper Bendie LeCoBa Wintelre

Het grote voordeel is dat de bestuurder geen inspanning of brute kracht moet leveren dankzij de lichte sturing van de BENDie.

De uiterst lichte knijpbediening (geen mechanische transmissies) vergt geen enkele inspanning. Een feilloos remsysteem met dodemanshendel houdt de bestuurder en zijn omgeving op elk moment veilig.

Zelfs tijdens het kippen blijft de machine met een volgeladen tweetraps kipbak stabiel.

Truxta minidumper Bendie LeCoBa Wintelre

TRUXTA heeft een reeks makkelijk aan te koppelen werktuigen voor allerlei toepassingen. Het nieuwe TRUXTA platform klapt op en neer. De trekhaak kan op verschillende hoogtes worden ingesteld afhankelijk van de grootte van de aanhangwagen.

Wilt u meer informatie of de TRUXTA bezoek dan onze winkel en vraag een van onze medewerkers voor een demo.

U kunt hier de brochure downloaden!

 

    • Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief "winteronderhoud" Nieuwsbrief winteronderhoud 2020