Open Dagen

LeCoBa jubileum 40 jaar Wintelre Open Dag

LeCoBa jubileum 40 jaar Wintelre Open Dag

LeCoBa viert haar 40 jaar jubileum. Dat mag natuurlijk gevierd worden en daarom hebben wij de

LeCoBa Open dagen op:
Vrijdag 5 april 10:00 uur – 19:00 uur
Zaterdag 6 april 10:00 uur – 17:00 uur

Tijdens deze dagen zullen er extra interessante aanbiedingen zijn. Diversen leveranciers zijn aanwezig voor een praatje, demonstraties en uitleg. O.a. de volgende merken en leveranciers zullen daarbij  extra de aandacht krijgen: Komatsu, Multihog, Alke, Fort, Truxta, AS Motor, Köppl, Avril, Jo Beau, Husqvarna, Waterkracht, Stierman de Leeuw, Memo, Innogreen, Bahco, Limpar en Majestic.

Naast de aanwezigheid van verschillende leveranciers, is er ook de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij LeCoBa.
Er zijn diversen mogelijkheden tot het winnen van leuke prijzen. Zo is er een snelheid-behendigheid parcours uitgezet af te leggen met een Truxta minidumper (de motorkruiwagen), een ‘raad het aantal bouten/moeren’ actie.

Voor de kinderen is er een kleurplaten actie (download hier je kleurplaat voor de actie) en is er een springkussen aanwezig. Op zaterdag komt er iemand carven/zagen.Kleurplaat LeCoBa Wintelre Open Dagen 2019 Actie

Tijdens de Open dagen wordt u natuurlijk ook voorzien van een lekker hapje en drankje.

Indien u met de auto komt, kunt u de auto kwijt op de parkeerplaats aan de Mostheuvel. De parkeerplaats is met bordjes aangegeven. Als u met de fiets komt is er een fietsenstalling ter plaatse aanwezig.

Klik op onderstaande logo’s voor alvast een sneak preview van de merken/leveranciers die tijdens de dagen aanwezig zijn met extra machines uit hun productgamma:

 
   
   
   
   

 

LeCoBa jubileum 40 jaar Wintelre Open Dag

    • Op zoek naar een origineel cadeau?


      Speelgoed LeCoBa Husqvarna