IPS

Wat is IPSIPS

De IPS is een emissievrije, volledig geruisloze en onafhankelijke 230 Volt energie voorziening.
Door de eenvoudige opbouw is de IPS door iedereen te bedienen. Met de schakelaar aan de voorzijde wordt de IPS geactiveerd en is deze klaar voor gebruik.

Hiermee heeft u een eigen 230 Volt voorziening als er geen toegang is tot het vaste elektriciteitsnet. De ingebouwde Lithium accu vormt de energiebron waar de IPS mee gevoed wordt. Deze accu kan bijgeladen en ondersteund worden met zonnepanelen, het 12 Volt systeem in uw auto (alternator) en via het 230 Volt elektriciteitsnet.
De beschikbare energie (laadtoestand van de accu) wordt weergegeven op het display aan de voorzijde van de IPS.

Wist u dat de IPS met € 0,25 aan stroom voor € 16,00 aan brandstof vervangt!

Voor professioneel gebruik

De IPS is ontwikkeld voor professioneel gebruik en is geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen resulteert in een product van topkwaliteit met compacte afmetingen. Licht in gewicht en in staat stroom te leveren zonder problemen aan elke belasting. Een belangrijke eigenschap van de ingebouwde omvormer is het hoge piekvermogen. De IPS is daarom zeer geschikt voor apparaten welke een hoog startvermogen vragen.

Interne beveiligingen

Interne beveiligingen zorgen dat de IPS niet beschadigd raakt door bijvoorbeeld overbelasting. De belasting wordt continue bewaakt, als een overbelasting geconstateerd wordt, schakelt het systeem uit. De toestand van de accu wordt ook bewaakt om beschadiging van de accu te voorkomen. Als de accu maximaal ontladen is zal het systeem afschakelen. De ingebouwde laders zorgen dat de accu op een correcte wijze geladen wordt zodat de laadbronnen nooit afgekoppeld dienen te worden.

# Meer informatie over de IPS? Klik hier!

# Bekijk hier de IPS specificaties/modellen.

    • Op zoek naar een origineel cadeau?


      Speelgoed LeCoBa Husqvarna