De ideale energievoorziening op afgelegen klussen.

Groenvoorziening

In steeds meer onderhoudsbestekken van gemeenten is opgenomen dat u als groenaannemer verplicht bent om voor een deel met elektrische / accu aangedreven machines te werken. Gelukkig zijn er meer geschikte accu aangedreven machines op de markt beschikbaar. In de meeste gevallen is er echter geen netstroom voorziening voorhanden om uw accu’s op te laden. U bent dan beperkt in de werktijd afhankelijk van het aantal accu’s dat u bij zich heeft. Een aggregaat kan oplossing bieden, maar vaak is dit niet wenselijk in de binnenstad vanwege het lawaai en uitstoot. Opladen via uw voertuig is geen optie omdat dan de accu van uw wagen wordt leeg getrokken.

De IPS is de ideale 230 Volt energievoorziening op afgelegen klussen. U bent niet langer afhankelijk van een beschikbaar lichtnet en bijv. uw accu gereedschap op te laden. Naast accu’s opladen voor uw accu kettingzaag, accu heggenschaar, accu trimmer of accu bladblazer is de IPS uitermate geschikt voor het direct voeden van elektrisch gereedschap zoals een slijptol, boormachine e.d. En natuurlijk (tijdens de pauze) het koffiezetapparaat. U laadt uw IPS van te voren op door deze op uw bedrijf aan de netstroom aan te sluiten.

536LIHD60X

U kunt dan een ploeg van twee mankrachten de hele dag met accu / elektrisch aangedreven gereedschap laten werken.

Het is tevens mogelijk om uw IPS door middel van een wisselstroomdynamo in uw voertuig of middels zonnepanelen bij te laden.
(Zonder herrie of gebruik van fossiele brandstoffen).

Omdat de IPS geen uitlaatgassen produceert heeft u ook tijdens het rijden beschikking tot 230 Volt in uw voertuig, dit in tegenstelling tot een aggregaat.

IPS