Automatische gazonmaaier

Het maakt niet uit of uw gazon groot of klein, vlak of hellend, gewoon of complex is. Een automatische gazonmaaier zorgt ervoor dat het er fantastisch blijft uitzien, door het gras moeiteloos automatisch te maaien.

LeCoBa is inmiddels ruim 24 jaar dealer van verreweg de stilste, betrouwbaarste en meest geavanceerde volautomatische gazonmaaiers in de markt. Deze langdurige ervaring ziet u terug in het resultaat, een altijd mooi en strak gazon.

Wij onderscheiden ons onder andere door;

 • De diepte waarop de (begrenzingskabel)kabel wordt gelegd.Husqvarna Atomower Honda robotmaaier Gardena Miimo
 • De plek van het laadstation wordt ongeveer 10 cm. uitgegraven en opgevuld met 10 cm. fijn zand.
 • De transformator kabel wordt in een buis geplaatst en het is mogelijk om de transformator in een transformator huis te plaatsen.
  Dit transformatorhuis kan eventueel op een composiet paaltje bevestigd worden.
 • U krijgt uitgebreide uitleg/instructie over de door u aangekochte robotmaaier, op locatie.
 • Ook na de installatie zijn wij er voor u.
 • Geïnstalleerd en niet 100% tevreden = geld terug!!
 • Wij bieden oplossingen voor zowel kleine gazons vanaf 10m2 als grote gecompliceerde gazons tot vele duizenden vierkante meters.

Wij zijn o.a. dealer van de onderstaande robotmaaiers.

Husqvarna robotmaaier Automower automatische gazonmaaier Wintelre LeCoBa Honda robotmaaier automatische gazonmaaier Wintelre LeCoBa Gardena robotmaaier automatische gazonmaaier Wintelre LeCoBa

Hoe maakt u de juiste keuze?

Ons team van medewerkers helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Wij komen hiervoor graag vrijblijvend vooraf een kijkje nemen en komen indien gewenst ook na de installatie nog eens terug om eventuele vragen te beantwoorden. Ook de installatie kunt u indien gewenst volledig aan ons overlaten. Wij bieden u daarbij de unieke optie om de begrenzingskabel niet op 0-5 cm maar op 15-20 cm diep te laten leggen zodat hij niet geraakt wordt bij het verticuteren, kanten steken of wanneer u simpel weg eens een schop in het gazon steekt.


Uw Automower® in de winter

Tips betreffende het winteronderhoud van uw Automower®.

Klik hier voor meer informatie!

  • Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief "winteronderhoud" Nieuwsbrief winteronderhoud 2020