Occasions

Hieronder is het huidige aanbod occasions van LeCoBa te vinden.
Meer informatie nodig? Bel ons!

Terug naar overzicht

Husqvarna doorslijper | K760

Husqvarna doorslijper  |  K760  
Husqvarna doorslijper  |  K760
 Prijs : Verkocht

Wereldwijd de meest verkochte allround doorslijpmachine. Licht van gewicht en elk detail ontwikkeld met ergonomie in het achterhoofd. De uitstekende vermogen-gewichtsverhouding, de betrouwbare start en uitzonderlijk lage trillingen (minder dan 2,5 m/s2) betekent minder belasting en maximale werktijd.

Met deze bandenzaag slijp je snel, eenvoudig en veilig door straatstenen, trottoirbanden en zelfs asfalt. Ook het doorslijpen van beton, metselwerk en metaal is met de Husqvarna K760 mogelijk.

Efficiënt en milieuvriendelijk
De Husqvarna K760 is uitgerust met Active Air Filtration. Dit revolutionaire, nieuwe filtersysteem is één van de efficiëntste luchtfiltersystemen in de markt. Hierdoor kan de machine ongeveer één jaar draaien (bij droog zagen) zonder dat er filteronderhoud vereist is! Ook is dankzij de nieuwe motor met X-Torq zowel de uitstoot als het brandstofverbruik met respectievelijk 75 en 20 procent teruggedrongen.

Krachtig en betrouwbaar
Dankzij het nieuwe Dura Starter startmechanisme met stofafdichting en een duurzaam startkoord wordt het risico om stil te komen staan aanzienlijk verkleind. De levensduur en betrouwbaarheid van deze doorslijper worden juist vergroot. Met de ingebouwde automatische filtercompensatie Smart-Carb zijn een aanhoudend hoog vermogen en lager brandstofverbruik gegarandeerd.

Gemakkelijk en snel
Deze motorslijper is voorzien van een decrompressieklep en Air-Purge, waarmee je gemakkelijk en snel start. Omdat de motor de kracht overbrengt met een poly V-riem, wordt het vermogen beter getransporteerd. Doordat je minder vaak hoeft na te spannen, vergt de machine minder onderhoud en wordt de levensduur verlengd.

Handig en comfortabel
De Husqvarna K760 is voorzien van nog meer slimme innovaties Zo wordt door de waterbesparende kit DEX het vrijgekomen stof efficiënt beheerd. En dankzij de brandstofindicator in de tank kom je nooit zonder benzine te staan. Tenslotte is deze bandenzaag voorzien van een efficiënte trillingsdemping die de trillingen reduceert tot minder dan 5 m /s2. Hiermee kun je langer doorwerken zonder vermoeidheidsverschijnselen.

Specificaties
– Motortype: Luchtgekoelde 2-taktmotor
– Cilinderinhoud: 74 cc
– Motorvermogen: 3,7 kW
– Diamantzaagblad: 350 mm.
– Asgat: 20 mm.
– Zaagdiepte: 125 mm.
– Gewicht: 9,6 of 9,8 kg
– Geluidsdrukniveau dB(A): 101 dB(A)
– Trillingen voorgreep equivalent: 2,4 m /s2
– Trillingen achtergreep equivalent: 2,4 m /s2
– Brandstof: Mengsmering 1:50

De nieuwprijs van deze Husqvarna doorslijper bedraagt: € 1.439,00

Voor meer informatie omtrent deze Husqvarna doorslijper, klik hier!

We hebben meerdere types gebruikte doorslijpers op voorraad.

○ Machine is compleet nagekeken en heeft een uitvoerige onderhoudsbeurt gehad.
○ Thuis gekomen en niet 100% tevreden = geld terug!!
○ De vermelde prijs is inclusief 21% B.T.W.
Garantieperiode: Volledige garantie als bij nieuw.

    • LeCoBa denkt aan het milieu en werkt aan het verminderen van de CO2-uitstoot.


      Footprint LeCoBa