Aanbiedingen

Hieronder is het huidige aanbod aanbiedingen van LeCoBa te vinden.
Meer informatie nodig? Bel ons!

Terug naar overzicht

Husqvarna automower® Solar Hybrid

 Prijs : Van €3049,00 voor €2285,00

Magazijn opruiming

Van € 3.049,00 nu voor  € 2.285,00

Vraag niet hoe dit kan maar profiteer ervan. 🙂

De Automower® Solar Hybrid is ‘s werelds eerste volautomatische grasmaaier die voor een deel wordt gevoed door zonne-energie. Uitstekend voor uw gazon, voor u en voor de wereld! Deze Automower verbruikt aanzienlijk minder energie dan iedere conventionele grasmaaier. Naast een laadstation maakt de maaier gebruik van een groot geïntegreerd zonnenpaneel. Bij daglicht zorgen de zonnecellen ervoor dat de maaier langer door kan maaien voordat de accu weer opgeladen moet worden. Dat betekent in kortere tijd een gemaaid gazon, minder stroomverbruik en een langere levensduur van de accu. Het kost nu nog minder energie om het gazon maaien. Geschikt voor gazons tot circa 2200 m2, afhankelijk van de lichtomstandigheden.

De Husqvarna Automowers® zijn de stilste en meest geavanceerde volautomatische grasmaaiers op de markt.

We kunnen putten uit 20 jaar ervaring met deze volautomatische grasmaaiers. We nemen graag de tijd om gratis en vrijblijvend bij u te komen kijken of de Automower® door bijvoorbeeld kleine aanpassingen in de tuin, beter kan functioneren. Het is mogelijk de Automower® door ons te laten installeren. Het is daarbij een optie de kabel extra diep te laten leggen zodat hij ook bij het kanten steken, verticuteren of simpelweg het in de grond steken van een schop niet geraakt kan worden. Het laadstation wordt op speciaal zand vlak gesteld. Verder helpen we u ook na de installatie graag met eventuele vragen.

Voor meer informatie omtrent onze Automowers® verwijzen wij u graag naar de rubriek ‘Robotmaaiers‘ op onze website.

  • Capaciteit werkgebied:2200 m² ±20%
  • Batterij type:NiMH
  • Laadtijd: 45 min
  • Geluidsniveau Guaranteed sound level: 64 dB(A)

Husqvarna Automower Solar Hybrid LeCoBa

Enkele kenmerken:

Toetsenbord
Door middel van het toetsenbord kan er voor elk gazon een apart profiel ingegeven worden.

Timer
U beslist of de Automower® 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn werk doet.

Laag energieverbruik
Efficiënt energiebeheer betekent een laag energieverbruik, zodat de Automower® kan werken op een fractie van de kosten van de traditionele grasmaaiers.

Weersbestendig
De Automower® doet zijn werk op het gazon de klok rond en is ontworpen om zonder toezicht te functioneren, ongeacht de weersomstandigheden. De Automower® is bijvoorbeeld zodanig ontworpen dat zonder problemen het barre Scandinavische klimaat kan worden doorstaan.

Hoogte eenvoudig verstelbaar
De verstelbare maaihoogte kan eenvoudig van bovenaf ingesteld worden door middel van het draaien van een grote knop.

Ook voor oneffen terrein
Grote wielen met profiel zorgen voor een uistekende grip zelfs als de ondergrond glad is. De maaier kan heuvelop rijden tot een stijgingspercentage van 35%.

Til- en kantelsensoren
Als de Automower® wordt opgetild van de grond, stopt hij direct automatisch met maaien. Daarnaast zijn de mesjes centraal geplaatst dus ver van de buitenste rand van de machine. Als de Automower® een obstakel tegenkomt dan stopt hij en gaat hij verder in een andere richting zonder schade te veroorzaken.

Begeleidingsdraad
De begeleidingsdraad helpt de maaier de weg terug te vinden naar het laadstation. Dit zorgt voor een vermindering van de “zoektijd” met name bij meer complexe gazons.

 

    • Op zoek naar een origineel cadeau?


      Speelgoed LeCoBa Husqvarna